Forrás: THE FISHING & HUNTING CHANNEL (http://fishingandhuntingtv.com/hungarian/inox-carp-teszteltuk-az-uj-bottarto-allvanyt/)
Ács József | 2014. szeptember. 24.

 

Nagy István az Inox Carptól – bojlis horgászok körében Inox Pisti – ismét egy új bottartó állvánnyal lepte meg a pontyhorgászokat. Az a megtiszteltetés ért, hogy én próbálhattam ki elsőként ezt a fantasztikus bottartót. A kezdetben fémcsiszolással és polírozással foglalkozó mesterember addig törte a fejét, amíg megszületett az elődjéhez nagyon hasonlító, de alkatrészeiben mégis más bottartó állvány.

Első ránézésre szembetűnő a rövid és vékony láb, amiből négy darab van. Egy apró, de nagyon hasznos változás van még a lábakon, az új peremes megoldással a kihúzható láb nem tud becsúszni a cső belsejébe.

A középső tengely és agy rész is karcsubb lett, de még így is megvan a megfelelő súlya az állványnak ahhoz, hogy egy kövezésen, vagy egy stégen stabilan álljon.

Az középkonzol részen van lehetőség, hogy egy nagyobb súlyt felakasszunk ha esetleg extrém időjárási körülmények között szeretnénk használni ezt a típust.

Az igényesen kivitelezett, polírozott, rozsdamentes állványok mindent igényt kielégítő állítási lehetőséggel készülnek. Ez az állvány is 360 fokban forgatható, valamint függőlegesen is felállítható, ami akadós terepen sokszor nélkülözhetetlen.

Az állvány a megrendelő igényei szerint készül, limitált darabszámmal, aláírással ellátva. Gravírozható névvel, szimbólummal, aláírással, vagy akár egy logóval is díszíthető. Természetesen rendelhető 2, 3 illetve 4 botos változatban.

Legközelebb a 2014-es HorgászShow-n (2014 október 24-26.) találkozhatnak az Inox Carp-al, a termékpalettájuk látványos növekedése pedig itt is nyomon követhető lesz. Az InoxCarp termékek egyedi darabok, minden példány a megrendelő egyéni igénye és elképzelései alapján készül.

Ha többet szeretne megtudni az az Inox Carp termékekről, akkor érdeklődjön telefonon a +36 (20) 914 99 52 számon.

Írta és fényképezte: Ács József

adminInox Carp – az új bottartó állványt tesztelte a Fishing&Hunting TV