Igényesen kivitelezett rozsdamentes polírozott rod podok, minden igényt ki elégítő állítási lehetőséggel, ívelt buzz barral megrendelhető, egyéni igényeket figyelembe véve legyártjuk, lógóval névre szóló gravírozással pl: csapat név, stb.
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
  • Română
  • Slovenčina
Elérhetőségeink

Nagy István

Telefonszám:
06 20 914 99 52

E-mail:
info@bojlisallvany.hu

free counters

 

 

Bemutatkozás

Vállalkozásomat 1980-ban alakítottam, fémcsiszolással polírozással, foglalkoztunk, ipari termékek, veteránautók motorok, motorépítők részére, majd 2000-ben beszálltunk a rozsdamentes szerkezetek gyártásába. Ekkor már rendszeresen jártam horgászni, későbbiekben bojlis horgászat mellett köteleztem el magam és versenyekre kezdtem járni, mikor jöttek a problémák a padokkal, eltört, kikopott, felborult. Elhatároztam, hogy készítek saját részemre egy olyan állványt ami igényeimnek megfelel, mikor elkészült az első darab több horgásztársam megkeresett, hogy nekik is készítsek. Ekkor elkezdtem a gyártását. Ma már több haza és külföldi megrendelő megelégedésére gyártunk padokat és horgász kiegészítőket limitált darabszámmal aláírásommal ellátva.

Célunk és elvünk

kifogástalan minőségű horgász termékek gyártása folyamatos fejlesztés mellett lehető legalacsonyabban tartani az árakat a konkurens cégekkel szemben. Kritikákat javaslatokat elfogadjuk, segítségként értékeljük.

Garancia

Koromra és egészségügyi állapotomra tekintettel 1OO évnél több garanciát nincs módomban vállalni.

A termék garanciájához szakszerű használat elengedhetetlen feltétel. Azokat a hibákat amik a szakszerűtlen használatból erednek nem áll módunkban garanciális feltételként javítani.!!!!!!